skip to main content
banner-image
Finland
Lahjoitamme 20 miljoonaa aamiaista vuonna 2023*

+ jopa miljoona enemmän

sinun avullasi!

Osallistu ja lahjoita aamiainen

Ratkaise palapeli ja lahjoita aamiainen sitä tarvitseville. Ja jos aikasi on päivän nopein, voitat 100 euroa*!

Tuotemerkkimme
Auta lahjoittamaan aamiainen ja

voit voittaa

100 €*

Autat lahjoittamaan aamiaisen sitä tarvitseville ja voit samalla voittaa 100 euroa! Mutta sinun on oltava nopea – vain haasteen nopeimmin suorittanut osallistuja palkitaan*.

Miten se toimii?

LUO TILI TAI KIRJAUDU SISÄÄN

Siihen menee vain muutama minuutti.

Osallistu ja lahjoita

Pelaa peliä, anna muropaketin viivakoodin 4 viimeistä numeroa ja vahvista osallistumisesi. Näin lahjoitat aamiaisen ja voit voittaa 100 euroa*.

Tarkista sähköpostisi

Siinä kaikki! Lähetämme pistemääräsi sähköpostitse ja ilmoitamme kyseisen päivän voittajan.

youtube-desktop

Paremmat päivät perustuvat

aamiaiseen

Mikä on parempien päivien lupauksemme?

Mielestämme kenenkään ei pitäisi aloittaa päiväänsä nälkäisenä, ja siksi olemme tukeneet koulujen aamiaiskerhoja ja ruokapankkeja Euroopassa jo 25 vuoden ajan. Nyt haluamme lahjoittaa vielä enemmän aamiaisia sinun avullasi!

+ jopa miljoona enemmän

sinun avullasi!

Pelaa nyt ja lahjoita aamiainen!

Usein kysyttyä

Ensisijainen kampanjakausi alkaa 3.7.2023 kello 00.01 ja päättyy 24.9.2023 kello 23.59. Tänä aikana on voitettavissa 1 palkinto päivässä eli yhteensä 84 monikauppaseteliä, arvo 100 euroa/kappale. 1 palkinto myönnetään osallistujalle, joka suorittaa sanahakupelin nopeimmin jokaisena päivänä.

Tämä kampanja on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille.

Valitettavasti vain Suomen, Ruotsin ja Tanskan asukkaat voivat osallistua tähän kampanjaan.

Toimi seuraavasti, jos haluat osallistua:

  1. Osta Kellogg’s-muropakkaus.
  2. Skannaa QR-koodi pakkauksesta tai myyntipisteessä tai avaa sivusto www.kellogg.com/BetterDays
  3. Kirjaudu olemassa olevalle Kellogg’s-tilille tai, jos olet uusi käyttäjä, luo Kellogg’s-tili ja suorita tarvittaessa monivaiheinen todennus.
  4. Näppäile kampanjapakkauksen viivakoodin neljä viimeistä numeroa (katso viivakoodin sijainti pakkauksessa kysymyksestä 7).
  5. Ratkaise sanahakupeli/palapeli oikein. Voittaja on se osallistuja, joka suorittaa sanahakupelin/palapelin nopeimmin kunakin päivänä.

Kaikki Kellogg’s-muropakkaukset ja Kellogg’s-välipalapakkaukset oikeuttavat osallistumiseen.

*Säännöt ja ehdot

Vain FI, SE ja DK. 18+. Osta Kellogg’s-muropakkaus, siirry osoitteeseen www.kellogg.com/BetterDays, näppäile viivakoodin neljä viimeistä numeroa ja osallistu kilpailuun suorittamalla haaste 3.7.2023 kello 00.01 ja 24.9.2023 kello 23.59 välisenä aikana. Palkinnot: 84 × 100 €:n (noin 744,01 DKK) monikauppaseteli, voimassa 12 kuukautta. 1 palkinto myönnetään osallistujalle, joka suorittaa haasten nopeimmin jokaisena päivänä. Enintään yksi palkinto per henkilö ja yksi osallistuminen per päivä. Internet-yhteys vaaditaan. Säilytä kuitti. Tanskan ja Suomen asukkaat voivat osallistua ilman ostopakkoa. Kellogg lahjoittaa jokaisesta toteutuneesta osallistumisesta 0,25 euroa aamiaiskerhoille ja hyväntekeväisyyskumppaneille Euroopassa. Summa vastaa keskimääräistä 30 gramman Kellogg-muroannosta. Tämän kampanjan tuloksena lahjoitetaan vähintään 110 000 euroa eri puolille Eurooppaa (vähintään 10 000 euroa per hyväntekeväisyyskumppani), ja lahjoituksen enimmäismäärä on 250 000 euroa. Täydet ehdot: www.kellogg.com/BetterDays.


Kellogg lahjoittaa vähintään 20 miljoonaa 30 gramman muroannosta aamiaiskerhoille ja 

hyväntekeväisyyskumppaneille Euroopassa vuonna 2023.Täydelliset ehdot